Artikel ‘ervaringen met Sterren op het doek’ portretschilder Mieke Robben in Kunstenaarsonline

Op 3 september was de eerste aflevering van het veel bekeken televisieprogramma ‘Sterren op het Doek’. Omroep Max benaderde mij in februari van dit jaar. De regisseur vertelt dan dat ze op zoek is naar professionele portretschilders die in een geheel eigen stijl een treffend portret kunnen maken. Natuurlijk van een Bekende Nederlander. Dat het Matthijs van Nieuwkerk zou zijn, wist ik toen natuurlijk nog niet. Mocht je het programma gemist hebben, het is nog te zien op Uitzending gemist, zoals alle andere afleveringen overigens. Het Onlinekunstmagazine vroeg me mijn ervaringen met hen te delen. Zij hebben er een mooi artikel van gemaakt. Veel leesplezier.

Comments 3

 1. Beste Mieke,

  Ik heb de uitzending gezien!! Ben onder de indruk van jouw werk! maar inderdaad het is een kwestie van smaak welk doek de geportretteerde, Matthijs dus, uiteindelijk kiest.
  Het lijkt mij wel heel spannend zo’n ervaring!
  Leuk om dit zo van jou te lezen!! Dankjewel.

 2. Leuk hoor. Ik heb de uitzending helaas gemist maar leuk nu dit verslag plus foto’s achteraf te lezen en te zien.

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *