portretschilder

Nationale Kunstdagen 2017 Winnaar kunstboek

Tijdens deze kunstdagen hebben veel enthousiaste bezoekers hun waardering uitgesproken voor mijn werk. Uit alle inschrijvingen is de winnaar van mijn kunstboek getrokken. De winnaar is …………Ananda Jans uit Delft.
Van harte gefeliciteerd. Het boek zal naar je worden opgestuurd.

Comments 4

 1. Hallo Mieke,
  Hoe fijn is dat om te lezen dat ik het boek heb gewonnen!!! Ik vind je werk werkelijk prachtig. Ik heb de website bekeken en ik ben er verrukt over!
  Ik was er op zondag; je was zelf op dat moment niet aanwezig. Het portret (ik denk dat het Femme 3) was die er hing, die vind ik schitterend. Ik hou enorm van deze stijl. Kortom ik ben een gelukkige winnares!
  Hartelijke groet, Ananda Jans

  1. Post
   Author

   Veel plezier met het boek Ananda, fijn dat je er zo blij mee bent😊. Het komt deze week naar je toe. Femme 3 is verkocht, maar mocht je er interesse in hebben, er kan nog een giclee van besteld worden, ook in een groter formaat. Ananda, misschien tot op een volgende expositie.
   Hartelijke groet, Mieke

 2. Ananda. .gefeliciteerd
  Het boek zag er echt prachtig uit.
  Het werk over dirigenten vond ik meesterlijk.
  Veel succes.
  Jose

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *