Publieksprijs Nationale Kunstdagen 2017

Tijdens de Nationale Kunstdagen 2017 heb ik de tweede prijs gewonnen. Het publiek had de keuze  uit  bijna 250 kunstenaars.  Iedereen die op mij gestemd heeft en zijn/haar waardering voor mijn werk heeft uitgesproken, heel erg bedankt hiervoor!

Er was veel waardering voor mijn nieuwe vrije werk en veel interesse in een portret in opdracht en in mijn workshops portretschilderen -tekenen.

De combinatie van mijn schilderijen met de bronzen beelden van Lilian Steenhuisen ( Liliansbeelden)  was weer erg mooi.  Het was een groot opgezette en erg geslaagde en gezellig beurs. St Kunstweek heeft hierin goed werk verricht.

Graag weer tot volgend jaar!

Comments 5

 1. Ha Mieke, dat je genomineerd was, was al een mooie prestatie maar dat je nu ook nog eens nummer 2 bent geworden is geweldig!!
  Ik vind je ‘nieuwe stijl’ portretten prachtig. We komen ze snel bewonderen.

  1. Post
   Author

   Hey Eric, dank je! De nominatie voor schilderij en tekening vh jaar 2017 is iets anders dan deze publieksprijs van meest gewaardeerde kunstenaar op de Nationale Kunstdagen. De nominatie loopt nog. Welkom in mijn atelier 😊

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *