Privacyverklaring

Privacyverklaring.

Middels het inschrijven voor de nieuwsbrief of door het analoog of digitaal invullen van een contactformulier, heeft u privacy gevoelige gegevens aan mij verstrekt. Deze gegevens gebruik ik voor legitieme doeleinden: om gericht contact met u op te kunnen nemen (workshop, portret in opdracht, etc), voor het versturen van mijn nieuwsbrief.

Indien nodig worden bepaalde gegevens gedeeld met de administrateur en belastingdienst.

Alle (nieuwe) klanten ontvangen mijn nieuwsbrief.

De nieuwsbrief wordt via Mailchimp verzonden, derhalve zijn de e-mailadressen bij hen bekend. Met Mailchimp is een verwerkingsovereenkomst afgesloten dat zij zorgvuldig met deze gegevens omgaan en niet voor een ander doel mogen gebruiken of met derden mogen delen.

Uitschrijven: Uw gegevens worden zowel in mijn mailinglijst als in het bestand van Mailchimp direct verwijderd op het moment dat u zich hiervoor uitschrijft. Hiertoe is op iedere nieuwsbrief een duidelijke link aangebracht.

De gegevens van klanten worden gedeeld met de belasting, voor zover als dit strikt noodzakelijk is. Na de daartoe geldende periode worden deze gegevens verwijderd.

Mijn website gebruikt geen cookies en is beveiligd, deze beveiliging wordt frequent geüpdatet.

U heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens. Hiertoe, alsook voor vragen over mijn privacybeleid,  kunt u altijd contact met me opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *