Kunst in Ootmarsum aug. 2018

Kunst in Ootmarsum

Van 24 t/m 26 augustus exposeer ik in het bijzondere kunstevent in Ootmarsum. Wil je zien hoe ik een portret opzet, ben je benieuwd naar mijn laatste werk, mijn bronzen beelden, alsook naar de andere kunstenaars op dit event? Van Harte Welkom!

 

Ootmarsum is een prachtig kunstenaarsstadje, dat eens per jaar helemaal in het teken staat van de kunst. ‘Dit artistieke buitengebeuren met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement, nu voor de 35ekeer gehouden,  dat u niet mag missen.

Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. In 2018 is het thema: ‘Kunst uit het Oosten’, een bijzonder thema dat als een rode draad door de presentaties zal lopen. Een bont palet van schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken, glaskunst, edelsmeden en vele andere bijzondere kunstvormen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *