Workshop portretschilderen: Werken naar levend model

In de workshops portretschilderen is een nieuw element toegevoegd: werken naar levend model. Dit vind plaats op de laatste ochtend/dag van de vijfdaagse workshop. De vaardigheden die in die week geoefend zijn, kunnen dan in een snel tempo nog eens in de praktijk gebracht worden. Het gaat dan niet om een gelijkend portret, maar om het oefenen in kijken, werken in vlakken en vastleggen van de verschillende toonwaarden. Dit is de belangrijkste basis voor een goed portret. In april waren de deelnemers hier erg enthousiast over, dus voor herhaling vatbaar.
De komende workshop in september zit vol, van 10-14 december 2018 en 15-19 april 2019 is er nog ruimte in de vijfdaagse, in januari 2019 nog in de driedaagse. Voor recensies over mijn manier van les geven en hoe mensen de workshops ervaren hebben, kijk op www.facebook.com/miekerobbenportretschilder en voor meer info over de workshops portretschilderen klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *