Bronzen beelden

Bronzen beelden

Het afgelopen jaar heb ik me toegelegd op het maken van bronzen beelden door het volgen van verschillende cursussen en workshops. Mijn eerste beeldjes liggen nu bij de bronsgieter en zijn op komende exposities te bewonderen. Het zijn grappige vogels, meer verklap ik nog niet. Deze ontwikkeling heeft er in geresulteerd dat ik in september start op de afdeling deeltijd beeldhouwen aan de Academie voor Schone Kunsten in België. Een nieuwe uitdaging, maar naast het schilderen en het portretschilderen, wat natuurlijk mijn meeste aandacht houdt. De foto die je hier ziet, is van mijn eerste portret in klei…. Ik ben benieuwd waar deze ontwikkeling toe leidt

Comments 4

 1. Ha Mieke,

  Knap hoor, nu ook al aan het beeldhouwen. Je bent van allerlei markten thuis!

  Hartelijke groet,
  Caroline & Hans

  1. Post
   Author

   Hoi Caroline en Hans. Zo leuk dat jullie steeds op mijn nieuwsbrief en nu op mijn blog reageren! Ja, beelden maken is ook zo leuk te zijn om te doen, wat humor erin…….ik was afgelopen week erg blij verrast met het resultaat in brons. Smaakt naar meer. groetjes Mieke

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *