Winnaar kunstboek Nationale Kunstdagen 2018

Tijdens de Nationale Kunstdagen 10 en 11 november 2018 in Nieuwegein heb ik mijn laatste kunstboek verloot. Meer dan 100 enthousiastelingen hebben zich hiervoor ingeschreven. Het duurde even voordat ik alle gegevens verwerkt had, het was hierbij leuk om de vele enthousiaste reacties op mijn werk te lezen. Dank daarvoor. Iedereen, en in het bijzonder diegenen die aangaven interesse te hebben in een workshop of portretopdracht, is welkom op de open atelierdagen met werk van drie verschillende kunstenaars, komend weekend 17 en 18 november. Maar ook daarna bent u altijd van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan mijn atelier. Als u laat weten dat u komt, zorg ik dat de koffie klaar staat. En nu het belangrijkste: de winnaar van het kunstboek is………..Mevr. M. Taams uit Schiedam. Van harte gefeliciteerd!!!
Ik ben inmiddels bezig een nieuw boek met mijn nieuwe werk: vrij werk, portretopdrachten en bronzen beelden, samen te stellen. Erg leuk om te doen.Tot ziens! Hartelijke groet, Mieke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *